Meän Tube Torniossa 25.4.2017

by - 1.4.17

Youtube on nykyään monelle arkipäivää - sieltä katsellaan videoita tai tehdään niitä jopa itse. Yhä nuoremmat ja nuoremmat seuraavat tubettajien elämää Youtuben lisäksi mm. Instagramissa sekä Snapchatissä. Tubettajista on tullut nykyajan julkkiksia sekä nuorten esikuvia. Tästä syystä heitä myös kuunnellaan.

Tornion vanhemmat Ry / Meidän Koulussa EI Kiusata järjestää Torniossa 25.4.2017 klo 17- 20 Meän Tube -nimisen tapahtuman, johon on tulossa kuusi suomalaista tunnettua tubettajaa: Zonevd, Mariieveronica, Hermanni, Sita Salminen, Roni Back sekä Eeddspeaks. Ensin tubettajat vierailevat päivän aikana kouluilla puhumassa kaveruudesta ja somen käyttäytymissäännöistä, jonka jälkeen illalla heitä on mahdollisuus tavata Elämystehdas Lapparin tiloissa Meän Tube -tapahtumassa. Tapahtumassa järjestetään meet&greetien ja Q&A-hetkien lisäksi  mm. someinfoa vanhemmille. Tapahtuman lipulla päääsee myös tapahtuman aikana temppuilemaan Duudsonit Activity Parkiin. Luvassa on myös paljon muunkinlaista oheisohjelmaa. Meän Tube on siis koko perheelle sopiva iltatapahtuma. Lisätietoja tapahtumasta sekä lippujen ostopaikoista löytyy osoitteesta www.glaffi.com.


PS. Lisään tähän loppuun videon puolikkaasta päivästäni, kun osallistuin Meän Tube -tapahtuman lehdistötilaisuuteen paikallisena tubettajana. Osallistun itse Meän Tube -tapahtumaan talkoolaisena, joten sen vuoksi kirjoittelen tästä aiheesta :)


You May Also Like

0 kommenttia